CT Food AB

 

Om CT Food

CTstaffCT Food är ett väletablerat familjeföretag som startades 1987.

Genom åren har CT Food vuxit stadigt men säkert till en marknadsledande importör och exportör i Norden med huvudkontor och lager på 4000 kvadratmeter. Samverkan mellan två generationer lägger grunden för vår kärnverksamhet - den traditionella generationen tillför med erfarenheter, medan den andra generationen står för nytänkande och innovation. Vår fokus är att skapa lönsamhet för våra kunder på den asiatiska livsmedel marknadssegmentet genom utbildning och kompetens samtidigt som rätt produktmix till konkurrenskraftiga priser.

Tack vare regelbundna och stora inköpsvolymer kan vi erbjuda våra partners leveranssäkerhet till förmånliga priser med rimliga marginaler utan att kompromissa kvalitet eller tjänster. För att förbli marknadsledande och fullt medvetna om marknadstrender, upprätthåller vi nära kontakt med våra lokala samarbetspartners, regelbundna leverantörsbesök och tar även del i olika internationella matmässor.

Dessutom arbetar CT Food efter Statens Jordbruksverk och Statens Livsmedelsverk regler och förordningar. Våra leverantörer innehar certifieringar från olika normer såsom ISO, BRC, GMP, IFS, WQA, Halal ACC och HACCP.

Vi på CT Food tror starkt på att förtroende, integritet, ansvar gentemot samhället och nytänkande är grundläggande till en hållbar och positiv utveckling. Vår etik återspeglas inte enbart hur vi bedriver verksamheten, utan CT Foods mål är att tillföra mervärde, kvalitet och enastående service i alla våra affärsrelationer. CT Foods meritlista är ett starkt underlag för vår trovärdighet och innovation, vilket även demonstrerar de goda och stabila möjligheterna för fortsatt tillväxt.

 

 

Om CT Food

omoss-d

Produkter

produkter-d

Varumärken

affarside

Inspiration

wok small

Kontakt

kontakt